Untitled 11
Computeronderhoud:


Elke computer wordt na verloop van tijd trager, dit komt door cookies, verouderde software, drivers niet op to-date, spyware of malware. En zo zijn er nog enkele zaken die u computer kunnen vertragen.

Opschonen van de computer en beveiliging verbeteren.

Oude bestanden verwijderen, browser opschonen, opstart record bijwerken. Antivirussoftware bijwerken zodat u weer veilig kunt internetten en online bankieren.

Virussen en spyware verwijderen.

Verwijderen van schadelijke virussen, malware en spyware.
Uw computer beschermen tegen schadelijke bestanden.
Eventueel een scanner installeren tegen spyware en malware.

Overbodige opstartprogramma’s uitschakelen.

Bij het inschakelen van uw computer worden veel programma’s op gestart die helemaal niet nodig zijn, door deze uit te schakelen wordt u computer aanzienlijk sneller. Ook door cookies te verwijderen versnelt u computer zeker met browsen. Met het opschonen van uw register kan ook veel snelheid gewonnen worden.

De nieuwste updates voor windows en stuurprogramma’s installeren.

Een van de beste manieren om uw pc optimaal te laten werken, is ervoor te zorgen dat u de meest recente versie van Windows hebt geïnstalleerd. Wanneer u op updates controleert, wordt er ook gezocht naar de meest recente stuurprogramma’s. Dit kan ook helpen om de prestaties van uw computer te verbeteren.

Overbodige programma’s verwijderen.

Verwijder ongebruikte software. Het ruimt op en bovendien blijft uw computer beter functioneren. Via het Configuratiescherm kun je een lijst oproepen van geïnstalleerde programma’s. De programma’s die je nooit of weinig gebruikt kun je eenvoudig daar verwijderen.

Harde schijf opruimen en defragmenteren.

Er staan vaak veel programma’s op de harde schijf die maar tijdelijk nodig zijn om iets te installeren deze nemen alleen maar ruimte in. Deze kun jen gewoon verwijderen. Op je harde schijf komen de bestanden na verloop van tijd verspreidt op de staan, dit wil zeggen niet meer logisch. Door de schijf te defragmenteren komen de bestanden weer goed te staan. En kan hij sneller data zoeken.